9. CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 27.1.2020 Tiedekulmassa Helsingissä.

Tapahtumapaikka Tiedekulma

CMADFI 2020 järjestetään Helsingin yliopiston Tiedekulmassa.

Tiedekulma tapahtumapaikkana

Helsingin yliopiston Tiedekulma on kaikille avoin keskustelun ja yhdessä tekemisen areena, jossa kuuluu tieteen ja tutkimuksen ääni. Tiedekulma tarjoaa tiloja, palveluita ja ohjelmaa, jotka synnyttävät uutta ajattelua ja uutta luovaa toimintaa. Vuoden aikana Tiedekulmassa järjestetään noin 500 tapahtumaa vuodessa ja siellä käy noin 600 000 kävijää.

Keskeinen osa Tiedekulman filosofiaa on, että se on avoin yleisölle ja keskustelulle. Myös CMADFI:n aikana Tiedekulma on avoinna kaikille, joten tulethan ajoissa paikalle! Tiedekulma on julkinen tila, jossa kannattaa valmistautua siihen, että ihmiset valokuvaavat.

Tiedekulmassa on myös kahvila, joka tarjoilee lippuun sisältyvät aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin. Kahvilasta voi lisäksi päivän aikana ostaa virvokkeita omakustanteisesti.

Saapuminen Tiedekulmaan

Tiedekulma sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 4, keskellä Helsinkiä ja Helsingin yliopiston keskustakampusta. Perille pääset millä tahansa julkisella kulkuvälineellä, joka kulkee Helsingin päärautatieasemalle. Rautatieasemalta on noin 5 minuutin kävelymatka Tiedekulmaan.

Katso sijainti kartasta: