9. CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 27.1.2020 Tiedekulmassa Helsingissä.

Kiitoskirje osallistujille

Hei cmadilainen!

Tiesitkö, että tänään on #taantumacmad? Muutamana vuonna olemme yhdistäneet taantumatorstain idean (#throwbackthursday, tbt) CMADin muisteluun ja niin teemme tänäänkin. Olisi siis kiva, jos jakaisit somessa jotain CMADiin liittyvää. Ja jos et tänään ehdi, muistele tapahtumaa ensi torstaina. Ja seuraavana torstaina – niin kauan kuin jaksat. :) Ja #cmadfi-häsää taas saa käyttää kaikkiin alaamme liittyviin juttuihin ympäri vuoden.

Vaikka tapahtuma on nyt ohi, niin minulla riittää vielä puuhaa: palautteen keräämistä. Se tuntuu minusta vähän työläältä pitkän puristuksen jälkeen, mutta se on silti tärkeimpiä CMADFI-tehtäviäni.

Palautteilla on kaksi tavoitetta:
1. kiittää tämän kerran vapaaehtoisia
2. ideoida seuraavaa tapahtumaa

Annathan sinäkin siis panoksesi! Saat vastata montakin kertaa, jos tulee uusia asioita mieleen. Lomakkeessa on paljon kysymyksiä, mutta pakollisia kenttiä on vain muutama.

http://bit.ly/cmadfi20palaute

Palautteeseen on tullut nyt 30 vastausta, joten tavoitteeseeni (50 vastausta) ei ole enää kovin pitkä matka. :)

Entä mitä konkreettista tapahtumasta jäi tällä kertaa käteen? No aikas paljon!

Ja jos haluat vaikuttaa ensi kerran tapahtuman syntyyn, liity mukaan järjestelyryhmäämme Facebookissa. Siellä puhutaan siis vain tapahtumasta, kun taas ”Yhteisömanagerit (oli 2014)” -ryhmässä voi puhua ihan kaikesta yhteisö- ja somemanagerointiin liittyvästä. Järjestelyihin voi osallistua omalla panoksella, peukuttamalla, kommentoimalla, osallistumalla etäpalavereihimme, liittymällä sisällöntuottajien joukkoon tai tarjoamalla apua tapahtumapäivänä. Yksi minun ikimuistoisimpia hetkiä tänä vuonna oli muten se, kun olin ilmoittautumispöydässä häsläämässä ja otettuani ilmoittautumisen vastaan osallistuja nappasi lempeästi paikkani sanoen: ”Sinulla on varmaan muutakin tekemistä nyt.”
 

Jos sinulla on ideoita tai ehdotuksia siitä, missä CMADFI ensi kerralla järjestettäisiin, otapas yhteyttä!

Kiitos mukavasta päivästä! Tapaamisiin somessa ja seuraavassa tapahtumassamme!


-Johanna Janhonen ja muu järjestelytoimikunta

johanna@piilotettuaarre.fi

PS. Kerron CMADFI-uutisia vuoden mittaan Piilotetun aarteen uutiskirjeessä. Voit tilata sen täältä: http://bit.ly/aarreuutiset .