9. CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 27.1.2020 Tiedekulmassa Helsingissä.

Kahvituntisponsorit

Kahvituntisponsoreina toimivat Flockler, Infocrea, Innoduel, Lvngroom, Markkinointi, teknologia ja luovuus liitto MTL, Medita Communication, Viestintä-Piritta ja Xennek.

Flockler - Toni Hopponen

Tapahtuman nettisivut ja someseinät

Flocklerin alustan avulla voit kerätä, analysoida, ja esittää sosiaalisen median sisältöjä verkko- ja mobiilipalveluissa.

Flockler

Flockler

Infocrea - Jarmo Lahti

UniTube-tapahtumatallenteen vieminen CMADFI:n YouTube-kanavalle.

Infocrea Oy toteuttaa asiakkailleen videostriimejä ja -tallenteita.

Innoduel - Jussi Simolin

Osallistujien aktivointi ja osallistaminen ja yhteisön ajatusten kiteyttäminen

Innoduel on kuin kysely, mutta tehty ihmisiä varten. Innoduel ja siihen liittyvät osallistamisen viestintäpalvelut auttavat organisaatioita matkalla tarpeista toimintaan ja onnistumisten juhlintaan. Kunnanjohtaja, konsultti, kauppaketjupäällikkö, korkeakouluopettaja ... jokaisella on tarpeita johtaa tiedolla ja sitouttaa ihmisiä. Innoduel auttaa.


Lvngroom - Karri Anttila ja Laura Johansson

Tilaisuuden valokuvaus

Lvngroom Oy on sosiaaliseen mediaan, koulutukseen ja visuaaliseen tuotantoon erikoistunut viestintätoimisto. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme kertomaan paremmin oma tarinansa ja hyödyntämään tehokkaasti sosiaalista mediaa markkinointiin ja viestinnällisin keinoin.

lvngroom

lvngroom

MARKKINOINNIN, TEKNOLOGIAN JA LUOVUUDEN LIITTO MTL

Ilmoittautumisjärjestelmää pyörittää Johanna Lohiluoma

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL lyö rumpua markkinoinnin ja viestinnän puolesta. Olemme alan asiantuntijayritysten yhteisö. MTL-toimistot parantavat asiakkaidensa kilpailukykyä, auttavat niitä toteuttamaan strategiaansa, selviytymään kunnialla kriiseistä ja johtamaan muutosta tuloksekkaasti. Ne tarjoavat strategista konsultointia mediavalintoihin ja järjestävät tuloksellisia tapahtumia.

Medita Communication - Tiinu Wuolio ja Marja Keränen

Livetwiittaus ja lehdistötiedote

Sisältömarkkinointiin erikoistunut viestintätoimisto Medita tekee tavoitteellista ja vaikuttavaa viestintää eri kanavissa. Tunnemme toimialoista erityisesti rakentamisen, hyvinvointi- ja agriteknologian, toiminnanohjausjärjestelmät, ajoneuvot, veneilyn sekä energia-alan. Toimistomme ovat Helsingin Töölössä ja Jyväskylän keskustassa. Edustamme Suomea Worldcom Public Relations Groupissa, johon kuuluu 110 itsenäistä toimistoa 95 kaupungissa kuudella mantereella.

Viestintätoimisto Meditan esittely CMADFI 2018

Viestintä-Piritta - Piritta Seppälä 

Suomen parhaiden someohjeiden etsintä

Viestintä-Piritta on viestintään keskittyvä asiantuntijatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen tukea, koulutusta ja analyyttista apua viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median aihepiirien tiimoilta. Koulutamme henkilöstöä, johtajia ja viestijöitä, autamme hiomaan viestinnän ja somen strategioista tavoitteellisia, toimimme julkishallinnon organisaatioiden, järjestöjen ja oppilaitosten parissa sekä jaamme asiantuntijuuttamme verkossa, somessa, koulutuksissa, webinaareissa ja seminaareissa. Vuonna 2018 meitä on yhteensä 9: Piritta ja Heidi yrityksen ydintekijöinä, lisäksi kouluttajamme sekä bloggarimme.

Xennek - Liisa Siitonen

Puhujaviestintä
Liisa Siitonen
on Xennek Oy:n kouluttaja ja konsultti. Liisalla on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinointiviestinnästä ja hän on toiminut kouluttajana 10 vuotta. Kokemusta Liisa on hankkinut digimedia- ja mainostoimistoista sekä mediataloista. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita.